PLANNER

13 mei 2019 | Vacature

[et_pb_divi_atm _builder_version=”3.25.1″ text_font_size_tablet=”51″ text_line_height_tablet=”2″ border_style=”solid” background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”1px” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_overlays_image=”off” text_font=”|300|||||||” text_text_color=”#161616″ animation_style=”fade” text_text_shadow_horizontal_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_vertical_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_blur_strength=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_horizontal_length=”text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_vertical_length=”text_shadow_style,%91object Object%93″ text_shadow_blur_strength=”text_shadow_style,%91object Object%93″ z_index_tablet=”500″ background_color_gradient_start_position_tablet=”50px” background_color_gradient_end_position_tablet=”50px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”]

PLANNER, ga jij voor timing?

 

TWIN Signing in Scherpenzeel zoekt een planner. Een enthousiaste collega die in ons veelzijdige bedrijf de planning wil gaan regelen!

 

Wat werken bij TWIN zo anders maakt? De enerverende variatie in grote en kleine projecten. Dat zorgt ervoor dat jij je als planner geen moment verveelt. Waar mogelijk probeer je met passen en meten zowel je klanten als collega’s blij te maken. Omdat je zicht hebt op alle projecten en processen, ben je echt de spin in het web. Maar let op… je staat er nooit alleen voor. TwinSigning staat voor teamwork!

 

Ons team? Collegiaal, gezellig en gedreven. Samen gaan we voor perfecte timing en een geoliede organisatie van alle projecten. Groot en klein, eenvoudig en complex.

 

Zoek jij een fulltime baan, informele werksfeer en salaris dat past bij jouw leeftijd en heb je de ambitie om een mooi vak te leren? Bel of app Pieter voor meer informatie:

 

T 0318 576 765

M 06 14 00 39 58

 

Solliciteren? Doen! Stuur je CV naar Pieter@twingroup.nl

 

Oh ja, wil je wilt eerst een kijken of dit vak iets voor jou is? Bel dan om een dagje mee te lopen en in de praktijk kennis te maken met signing!

 

 

[/et_pb_divi_atm]