Even voorstellen

18 maart 2020

Henri, wil je jezelf voorstellen?

Ik ben Henri Klok en ik woon met mijn gezin in Barneveld.  Na vele jaren in de Retail te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van signing. Naast het werk vind ik het heerlijk om te hardlopen en te mountainbiken.

Je bent net begonnen als bedrijfsleider. Wat houdt je functie precies in? En hoe ben je hier terechtgekomen?

Zoals de functie al zegt, je leidt het bedrijf. In deze functie zorg je ervoor dat iedere afdeling efficiënt, doelmatig maar vooral klantgericht werkt.  Dit bereik je door het samen te doen! Het mooie van het vak als bedrijfsleider is dus om als team samen te werken en dat team is Twin. Ik ben hier terecht gekomen via FAAM werkt. Inmiddels een trouwe partner van Twin.

Je bent hier pas net, maar je hebt vast al wel een eerste indruk van TWIN?

De sfeer bij Twin is echt super. Ontzettend fijne collega’s die gaan voor net dat stapje extra! Een bedrijf waar je je als klant maar ook als collega direct thuis voelt.

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?

De meeste energie krijg ik als ik mensen persoonlijk zie groeien in hun werk en persoonlijke ontwikkeling. Dat zij hun talenten maximaal kunnen ontplooien. En dit kunnen samenbrengen om te gaan voor het beste resultaat naar de klant.

Nieuws & blog

Categorieën