Bosch coatings

Kopjes met bedrijfslogo: uniek en praktisch waar Bosch Coatings voortaan dagelijks gebruik van maakt.

Elke dag genieten ze ervan bij Bosch Coatings. Als ze het vakwerk van keuken-bouwers en meubelmakers mogen afmaken. Als stijlvolle keukens en karakteristieke meubels de laklaag krijgen die ze verdienen. Strak en zuiver, volledig mat, hoogglans of met een zachte glans waarin een kwaststreek zich aftekent.

Sinds 2004 leggen zij ons toe op het spuiten van keukens, meubels en interieurs. Perfectionistisch als ze zijn, nemen ze bij Bosch Coatings geen genoegen met een snel resultaat. Elk stofje telt. Zij beschikken in Lunteren over een schone en efficiënt ingerichte spuiterij.

Recente projecten:

Huisartsenpraktijk De Weide

Huisartsenpraktijk De Weide

De gang van huisartsenpraktijk De Weide heeft een mooie make over gekregen. Twin bracht airtex aan op de wanden.  De foto van de skyline is volledig bewerkt naar een tekenachtig beeld. Dit geeft een heel gaaf effect.Recente projecten:

Thermall

Thermall

TWIN mocht voor Thermall het drukwerk verzorgen. Door de UV-spotlak die is aangebracht is het meer dan een simpel visitekaartje.  Door UV-spotlak aan te brengen kun je een bepaald onderdeel er extra laten uit springen, bijvoorbeeld een logo of een tekst. Deze subtiele...

Aeres Tech

Aeres Tech

TWIN mocht voor Aeres Tech op het gebied van signing aan de slag. Zo werden de brainstorm kamer en de kantine voorzien van een mooie airtex wandbekleding. Airtex is een te gekke finish voor iedere kantine, kantoor, showroom, wachtruimte of restaurant. in een...