Bosch coatings

Kopjes met bedrijfslogo: uniek en praktisch waar Bosch Coatings voortaan dagelijks gebruik van maakt.

Elke dag genieten ze ervan bij Bosch Coatings. Als ze het vakwerk van keuken-bouwers en meubelmakers mogen afmaken. Als stijlvolle keukens en karakteristieke meubels de laklaag krijgen die ze verdienen. Strak en zuiver, volledig mat, hoogglans of met een zachte glans waarin een kwaststreek zich aftekent.

Sinds 2004 leggen zij ons toe op het spuiten van keukens, meubels en interieurs. Perfectionistisch als ze zijn, nemen ze bij Bosch Coatings geen genoegen met een snel resultaat. Elk stofje telt. Zij beschikken in Lunteren over een schone en efficiënt ingerichte spuiterij.

Recente projecten:

vd Berg Loodgietersbedrijf

vd Berg Loodgietersbedrijf

Een compleet nieuwe huisstijl voor van den Berg Loodgietersbedrijf . Van presenteren van logo ontwerpen tot het opleveren van drukwerk en een auto belettering. Van den Berg heeft kennis gemaakt met de ontwerp pakketten van TWIN. Recente projecten:

Huisartsenpraktijk De Weide

Huisartsenpraktijk De Weide

De gang van huisartsenpraktijk De Weide heeft een mooie make over gekregen. Twin bracht airtex aan op de wanden.  De foto van de skyline is volledig bewerkt naar een tekenachtig beeld. Dit geeft een heel gaaf effect.Recente projecten:

Dolf Kramer

Dolf Kramer

Wij hebben de kamer van Dolf Kramer extra uitstraling te geven door middel van De Nachtwacht.  Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van een matzwart peesframe. Een peesframe is een aluminium systeem waar een de pees van een textieldoek ingeschoven kan worden....